Psycholoog Vught

Psycholoog Vught

Ben je op zoek naar een psycholoog in Vught? Neem dan zeker ook eens de tijd om míjn website te bekijken. Mijn praktijk is gevestigd in het Noord-Brabantse Gemonde, gelegen nabij Boxtel, Schijndel, Sint-Michielsgestel en Vught.

Ik sta als psychosociaal therapeut geregistreerd bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Ik ben onder andere opgeleid in de Transactionele Analyse (TA) en EMDR. Beiden zijn effectieve psychotherapeutische behandelmethoden die ik in mijn therapie veelvuldig toepas.

Net als een psycholoog heb ik ruime ervaring in de behandeling van veel voorkomende psychische klachten, zoals depressie, angst– en paniekaanvallen, burn-out en stress gerelateerde klachten. Ook ben ik gespecialiseerd in EMDR en relatietherapie.

Het verschil tussen een psycholoog en therapeut is voornamelijk de opleidingsroute die iemand gevolgd heeft. Als het aankomt op therapie geven begeven we ons op hetzelfde speelveld en maken we gebruik van onze eigen expertises.

Het voordeel van mijn praktijk is dat je geen doorverwijzing nodig hebt van je (huis)arts en mij dus rechtstreeks kunt benaderen. Via de aanvullende verzekering zijn er goede (gedeeltelijke) vergoedingen mogelijk.  Er wordt geen beroep gedaan op je eigen risico. Psychologische zorg valt onder de basisverzekering. Hiervoor heb je een verwijzing nodig van je huisarts en betaal je je eigen risico van 385 euro. 

Neem mijn website eens door om je een beeld te vormen van mijn werkwijze en voel je vrij om contact op te nemen als je vragen hebt.

 

therapeut Vught | psycholoog Vught